Overweegt u een nieuwe website te laten bouwen? Dan is WordPress een goede keuze. Lees op deze waarom dit website pakket voor de serieuze ondernemer de beste keuze is!

Heeft u na het lezen nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Voordelen van WordPress

Eén van de grote voordelen van dit systeem is dat WordPress zeer goed scoort in de zoekmachines en modulair uitbreidbaar is. Dit houdt in dat u gemakkelijk uw website kunt uitbreiden met WordPress plugins. Een aantal voordelen van op een rij:

Veel opties zijn standaard aanwezig
Gemakkelijk uit te breiden met plugins
Gemakkelijk in het gebruik
Zoekmachine vriendelijk
Nederlandstalig
Meerdere talen mogelijk
En nog veel meer…

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van WordPress kunt u hier de demo bekijken van zowel de site als het administratie gedeelte.

WordPress updates

Periodiek komt WordPress met updates uit. Deze updates kunnen enerzijds betrekking hebben op de veiligheid van de website, anderzijds kunnen nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd. Het is verstandig om deze updates periodiek te laten installeren. Dit is een proces waarbij wij eerst een backup maken van uw website alvorens deze van een update wordt voorzien. Dit om te voorkomen dat e.e.a. na het installeren van de updates niet meer werkt. De updates worden ontworpen voor het basis systeem van WordPress. Maakt uw website gebruik van (maatwerk) modules? Dan is het verstandig van tevoren te bekijken of deze modules ook werken op de nieuwe update.

Overstappen naar WordPress?

Heeft u reeds een website en wilt u de volgende stap maken en kiezen voor WordPress? Dit is mogelijk!
Onze consultants kunnen u hier alles over vertellen. Afhankelijk van de website die u momenteel gebruikt kunnen wij wellicht de teksten en afbeeldingen overzetten.

WordPress Diensten
WordPress Marketing
WordPress SEO / SEA
WordPress Trainingen
WordPress Plugins
WordPress Hosting
WordPress Video’s
WordPress Op Mobiel
Waarom WordPressCompany?
> 250 websites gebouwd
Team van 25 professionals
Meer dan 15 jaar ervaring
Vaste contactpersonen
Snelle levertijden
Professionele support